Blog

Wat brengt een combinatie tussen RevControl en Loreca u op?

25

/

01/2023

Revenue Management gaat veel verder dan enkel een juiste pricing-strategie: het gaat om het aanbieden van de juiste kamer, tegen de juiste prijs, aan de juiste gast, op het juiste moment, via het juiste kanaal.

De 7 belangrijkste KPI’s in de hotelbusiness

16

/

10/2022

KPI's voor de hotelbusiness zijn waarden of maatstaven die de prestaties van een bepaald deel van de bedrijfsactiviteiten, of het pand als geheel, meten. Ze zorgen voor een duidelijk zicht op de functionaliteit en duurzaamheid van uw accommodatie binnen het horecalandschap.

De energiekosten van uw hotel verlagen. Hoe werkt dat?

10

/

10/2022

Stijgende energiekosten hebben een impact op hotelbedrijven en de reisindustrie over de hele wereld. Uit een recent onderzoek onder Britse horecabedrijven bleek bijvoorbeeld dat de gemiddelde energieprijzen waren verdubbeld, waardoor sommige bedrijven besloten de openingstijden te verkorten en/of de prijzen te verhogen.

E-mail marketing voor hospitality: alles wat je moet weten + hoe te starten?

05

/

09/2022

Wat is het sterkste en meest rendabele digitale kanaal om te connecteren met je gasten? E-mail! E-mail marketing heeft een ROI (return on investment) van €38 voor elke geïnvesteerde €1.

Zo stimuleer je directe boeking via jouw website

10

/

07/2022

De overvloed aan OTA’s maakt het steeds moeilijker voor hoteliers om directe boekingen te ontvangen. Een goede en slimme website kan hier verandering in brengen. Onderstaande tips zullen ervoor zorgen dat jouw website het aantal directe boekingen optimaliseert.

Is jouw hotel of B&B al klaar voor de zomer?

05

/

02/2022

Verzeker je winst in de zomermaanden door actie te ondernemen in mei en juni. Het hoogseizoen voor de hotelsector staat voor de deur. Mei en juni bieden de uitgelezen kans om jouw accommodatie klaar te stomen voor de zomermaanden. Onderneem actie om jouw team en hotel voor te bereiden op dit seizoen met een zomerplan. Lees hieronder hoe je dit kan doen!

Wat is Booking Engine Optimalisatie (BEO)?

07

/

12/2021

De term SEO (Search Engine Optimisation) is zeer wijdverbreid. SEO is het proces om een hogere ranking voor een website op een zoekmachine te creëren. BEO is het creëren van een hogere ranking voor een accommodatie op een OTA (Online Travel Agency) via een handig algoritme.

Tijdelijk dalende marktvraag: hoe ga je ermee om als logie in Vlaanderen?

01

/

11/2021

In Vlaanderen zijn de corona-cijfers de verkeerde kant aan het opgaan, dit resulteert zich ook in een dalende marktvraag voor de hospitality sector.

Waarom de feestdagen van vitaal belang zijn voor uw omzet van volgend jaar.

12

/

10/2021

De feestdagen zijn aangebroken, wat betekent dat het bijna tijd is om na te denken over uw manier van aanpak voor volgend jaar. Heeft u zich gerealiseerd dat uw bedrijf misschien nog beter kan presteren?

Implicaties van ons algoritme

16

/

08/2021

Loreca ontwikkelde als eerste ooit het Booking Engine Optimalisatie algoritme (BEO). BEO is het creëren van een hogere ranking voor een accommodatie op een boekingsmachine via een handig algoritme.

Heb je vragen? Nils en Korneel helpen je graag!

Boek een afspraak in

IBAN

BE77 0689 4107 6142

BIC

CKCCBEBB.

BTW

BE0766893183

RPS

Regio Gent Afdeling Brugge

Zit je nog met vragen?

Uw aanvraag is goed ontvangen.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Oops! Something went wrong while submitting the form.